När du behöver byta däck på bilen finns vi här

Hur lång tid det att byta däck?

Ett däckbyte inklusive säkerhetskontroll tar cirka15-30 minuter på en Autowax-verkstad. Så du behöver inte vänta länge medan medarabetare byter dina däck.

Däckbyte

För oss på Autowax bilvård är ditt däckbyte en viktig tjänst som ska utföras två gånger per år. Vi gör det lika säkert som vi gör det snabbt.

Pris på däckbyte? Hos oss erbjuder vi däckbyte från 250 kr. När du bokar tid eller droppar in för däckbyte hos oss. Så kommer du att få ett prisförslag och det kan variera beroende på typ av däck, typ av bil etc.

Vilka datum gäller för däckbyte?

Din bil ska ha vinterdäck vid vinterväglag mellan 1 december till 31 mars. Du får använda dubbade vinterdäck från 1 oktober till 15 april, men dessa däck är även tillåtna annan tid om det råder vinterväglag.

DÄCKHOTELL

För de kunder som vill lagra sina däck säkert mellan säsongerna erbjuder vi även däckhotellstjänster till priset av 1000 kr för däckbyte och däckhotell fram till näsnta däckbyte. 

Vårt däckhotell ger dig trygghet och bekvämlighet genom att säkerställa att dina däck förvaras på rätt sätt när de inte används, vilket förlänger deras livslängd och prestanda.

Kontakta oss

Plats

Järnavägen 7, 793 33 Leksand

Tel

0700050026

E-post:

autowaxleksand@gmail.com